Peti Kupe Season Closing

Share

Short info

Zatvaramo sezonu uz prijatelje kluba

13. 7. 2024.

Zagazili smo ozbiljno u ljeto, neki su već na odmoru, a mnogi se još spremamo na to. No, prije odlaska na odmor i pripreme za novu uzbudljivu sezonu okupljamo se na završnom događanju sezone u subotu, 13. srpnja. Dobru sezonu proslavit ćemo uz rezidente i prijatelje kluba te uz vjernu publiku već od predvečernjih sati na terasi, a potom i u klubu.

Za ovu priliku vraća se legendarni Charles Webster, istinski inovator plesnog zvuka i čovjek koji je ostavio dubok trag na svjetskoj sceni. Još jedno svjetsko ime, a i naše, je Petar Dundov koji će i ovog puta biti u misiji prenošenja dubokih emocija putem glazbe.

Jedan od partyja koji je obilježio i ovu sezonu je svakako Dobar House. Zabavu će nam i na samom zatvaranju osigurati agilna ekipa u sastavu: Elena Mikac, Tom Bug i Egzotika DJ’s.

Majstor Adriatic Coasting zvuka Pepi Jogarde skuhat će nam još jednu glazbenu deliciju, a nimalo lošiju zabavu skrojit će nam i Imogenov dvojac Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Družimo se u hladu terase, a potom i samog kluba uz osvježavajuće ljetne zvukove i ista takva pića. Posebnu ponudu ovog puta osigurat će Bora vina.

Ulaz je slobodan do 0:30 h.

event: www.facebook.com/events/2419179831612174

Povezane vijesti