Otvorenje plesne godine X CMOK Showcase w/ Ian Pooley, Felver, Runy

Share

Short info

Tri omiljena imena na prvom plesu nakon male pauze

19. 01. 2023.

Odmorni nakon brojnih uzbuđenja na kraju 2023., otvaramo novu plesnu godinu 19. siječnja uz prijatelja Runyja i njegov projekt CMOK. Svu svoju energiju Runy je uložio u istoimeni klub u rodnoj Crvenki, a uspjeh u maloj sredini pretočio je i u Novi Sad gdje vodi poznati i nagrađivani klub Tunnel u Petrovaradinskoj tvrđavi. Udomaćio se već i u Hrvatskoj gdje je stvorio zavidan krug poklonika, pa tako i u Petom Kupeu.

Za prvi CMOK Showcase odabrao je omiljena imena na domaćoj sceni u čijoj smo interakciji uživali nebrojeno puta. Nadaleko poznat kao DJ i producent, Ian Pooley u posljednje vrijeme ponovno žari i pali svjetskim plesnim podijima. Upravo ovih dana obilježio je 50. rođendan kojeg dolazi proslaviti i u Zagreb s ovdašnjim prijateljima. Niz svojih uspješnih projekata i nastupa nastavlja i Felver koji je godinu dočekao dojmljivom svirkom kraj šibenske katedrale.

Runy vjeruje kako DJ mora biti srčan, mora osjetiti ljude, približiti im muziku i izazvati dublje emocije. Sinergija ove trojice prijatelja i strastvenih poznavatelja muzike jamči nam upravo takav doživljaj i nezaboravan početak još jedne plesne godine.

event: www.facebook.com/events/3205626263078272/

Povezane vijesti