Imogen x Maze w/ Tiger & Woods, Grem, Rudman, Zuza

Share

Short info

Nije u pitanju golf već dobra muzika

6. 7. 2024.

EDIT:

Naši talijanski gosti nisu večeras u mogućnosti nastupiti u Petom Kupeu. Ispričavamo se zbog nastale situacije, a Tiger & Woods i Grem stići će u prvom raspoloživom terminu.

No zabave će svakako biti – svoje posebne setove zasvirat će Ilija Rudman i Antonio Zuza.

S već kupljenim ulaznicama možete ući na večerašnji event, a ako to ne želite, možete ih iskoristiti za novi termin s našim gostima ili zatražiti povrat novca putem https://www.entrio.hr/refund web forme.

*************

Kada čujete ime Tiger & Woods, prva asocijacija vam je golf. I doista, dvojac iza tog imena odavao je dojam da se zaista razumije u golf. Nadjenuli su si i imena Larry Tiger i David Woods, no taj producentski dvojac činili su Talijani koji su smatrali da nije bitan identitet već glazba koju rade.

Kad je nakon nekoliko godina već mnogima bilo jasno o kome je riječ, otkrili su svima kako se iza zvučnih imena kriju Marco Passarani, jedna od ključnih figura talijanske elektroničke scene 90-ih i Valerio Del Prete, talentirani pripadnik rimske klupske scene. Njihov slučajni susret 2008. u Barceloni rezultirao je dvojcem koji pokreće publiku blistavom i groovy glazbom koja seže od housea, preko funka do italo disca.

Tiger & Woods stižu u live izdanju 6. srpnja u Peti Kupe na večer koju zajednički pripremaju etikete Imogen i Maze. Potonju vodi Gregorio Monte, poznat kao DJ Grem. Odrastao na hip hopu, Grem priznaje kako mu je to i dalje najdraži žanr, no svoje setove temelji na prostranim, čistim, električnim zvukovima podržanim čvrstim ritmom te vokalima, sampleovima i scratchevima. Uz svoje DJ aktivnosti, Grem organizira Maze Open Air u rodnoj Bologni te podržava promotore i umjetnike u organizaciji festivala i klupskih večeri.

U klupskoj večeri ovog toplog srpnja, poznate talijanske goste podržat će Imogenovi maheri Ilija Rudman i Antonio Zuza.

event: www.facebook.com/events/317999684691086

Povezane vijesti