Freilauf w/ Gabrielle Kwarteng, Eduardo De La Calle, Pepi, Zuza

Share

Short info

Novi Freilauf s dvoje dragulja elektroničke scene

23. 12. 2023.

Vozimo velikom brzinom i pred sam Božić! U novom izdanju Freilaufa 23. prosinca predbožićnu toplu atmosferu dodatno će zagrijati dva dragulja elektroničke scene – Gabrielle Kwarteng i Eduardo de la Calle.

Odrasla u živopisnom kulturnom melting potu Brooklyna i Bronxa, rođena Njujorčanka Gabrielle Kwarteng odražava bogat spoj utjecaja od njezinih ganskih korijena do žanrova nastalih u Americi. Sposobnost balansiranja između različitih žanrova, od 80-ih i 90-ih njujorške house glazbe do disco interpretacija, perkusivnih zvukova i broken beata svjedoči o njezinoj otvorenosti uma i dubokom glazbenom znanju. Gabriellini magnetični nastupi odjeknuli su u ikoničnim prostorima kao što su Panorama Bar, Nowadays i White Hotel, kao i na velikim festivalima poput Love Internationala, Glastonburyja, Melta i Dekmantel Selectorsa.

Tijekom blistave producentske karijere duge gotovo tri desetljeća pod nizom pseudonima, madridski producent Eduardo de la Calle radio je s najvažnijim izdavačkim kućama kao što je Planet E Communications u vlasništvu Carla Craiga. Jednako umiješan u skladanju raskošnih zvučnih pejzaža, egzotičnog tech-housea, složenog IDM-a ili sci fi jazza, De la Calle je duša s više lica. Uvjerili su se u to i DJ Hell, Agoria, Tiga i Mateo & Matos, kojima je Eduardo radio remixeve.

Točku na i stavit će Freilaufov tata Pepi Jogarde i spiritus movens Petog Kupea, Antonio Zuza.

event: www.facebook.com/events/3850106925270957

Povezane vijesti