Dobar House Zagreb Season Closing w/ Dennis Quin

Share

Short info

Dobar House zatvara sezonu uz amsterdamskog house majstora

27. 5. 2023.

Iza nas je duga i bogata sezona u kojoj je ekipa Dobrog Housea realizirala brojna zanimljiva gostovanja, mahom DJ-a koji dosad nisu imali prilike nastupiti u Zagrebu. Za završni party sezone 27. svibnja u Petom Kupeu iz Amsterdama dovode Dennisa Quina koji se posljednjih godina probio na scenu kao jedno od uzbudljivih imena u svijetu house glazbe zahvaljujući svom zrelom, ali osvježavajućem zvučnom identitetu.

Quinova strast za glazbom započela je ranih devedesetih inspirirana Chicago i NY house zvukom, uz ploče Kerrija Chandlera, Todda Terryja, Masters At Work i mnogih drugih.

Njegova diskografija je izvanredna i raznolika s izdanjima na etiketama kao što su Defected, Madhouse Records, PIV, Kaoz Theory i Cécille Records. Upravo prijateljstvo s Kerrijem Chandlerom te uspješan remiks njegovog klasika ‘You’re In My System’ otvorili su mu  međunarodna vrata.

Dennis Quin je nastupao i na trećoj godišnjici Dobrog Housea 2019. godine, a sada se vraća još jači. Postavi se pridružuje redoviti gost DH partyja, HrwoE, kao i domaćini Elena Mikac i Tom Bug.

event: www.facebook.com/events/957677525418791

Povezane vijesti