Dobar House w/ Jansons (Circoloco, Hot Creations, PIV)

Share

Short info

Novo izdanje partyja s nadaleko poznatom dobrom atmosferom

Pridružite se prvom Dobar House eventu ove godine 3. veljače kada dolazi Jansons, maestro koji je ostavio trag na izdanjima etiketa kao što su PIV, Circoloco, Defected i Hot Creations.

Odgovoran za jedan od najvećih hitova u 2019. “Switch”, etablirao se kao jedan od trenutno najuzbudljivijih britanskih producenata na sceni. Jansons nastavlja dobivati ​​podršku diljem svijeta od kolega iz industrije kao što su The Martinez Brothers, Jamie Jones, Hot Since 82 i Nic Fanciulli s redovitim top 10 plasmanima na Beatportu.

Jansons je također započeo svoj projekt live nastupa 2023., koji sadrži 100 % vlastitu produkciju, što mu je omogućilo da pokaže svoju svestranost. Uz live nastupe, Jansons se sprema i za pretrpan raspored klasičnih DJ nastupa, a jedan od prvih u 2024. bit će njegov debi na Dobrom Houseu.

Podrška Jansonsu na ovom underground putovanju je Lemo, DJ i producent u usponu čiji je nastup, već zapažen na Dobrom Houseu u klubu Barbarella’s, zatim Tom Bug & Grooveline, zagrebački dvojac poznat po brojnim produkcijama i zajedničkim nastupima, te Elena Mikac, nagrađivana DJ-ica i pokretačka snaga Dobar Housea.

event: www.facebook.com/events/1421485898766285

Povezane vijesti