Discoton w/ Danilo Plessow (MCDE), Antonio Zuza, Ilija Rudman

Share

Short info

Vraća se glazbeni genijalac Danilo Plessow poznatiji kao Motor City Drum Ensemble

10. 2. 2024.

Nije mu stalo biti u trendu ni ispunjavati očekivanja. Sve što želi je stvoriti okruženje u kojem će bez smetnji, na gotovo spiritualan način, stvarati muziku. Čarobnjak iza gramofona, izvrstan poznavatelj glazbe, ali nadasve utjecajan DJ i producent – Danilo Plessow vraća se 10. veljače u Peti Kupe na novi Discoton!

Kao jedna od najintrigantnijih osobnosti suvremene elektroničke glazbe, Plessow je u dvadesetak godina objavljivao pod raznim aliasima muziku u raznim stilovima – u rasponu od ambienta preko broken beata i housea do techna, no najpoznatiji je po projektu Motor City Drum Ensemble.

U svojim nastupima vodi publiku na putovanje kroz soul, disco, house, jazz ili čak u karipski zvuk 80-ih, no ne želi se nazivati predstavnikom bilo kojeg žanra. Muziku voli otkrivati nasumično, u dućanima s pomiješanim kutijama ploča, birajući pomalo iz svakog žanra, a takav duh nastoji zadržati i u svojim setovima.

U takvom pristupu pomoći će mu na predstojećem Discotonu domaći dečki Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Za dobro raspoloženje pobrinut će se i Jack Daniel’s koji podržava Peti Kupe na stageu, u backstageu i na šankovima kluba.

event: www.facebook.com/events/895896025539680

Povezane vijesti